top of page

 

 

 

INTAKE (1.5 à 2 uur)

Een verkennend gesprek op 'Coaching' niveau is totaal anders dan een gesprek met je beste vriend/ vriendin. 

We bekijken eerst wat jou bij mij brengt.  Ik luister, de focus ligt op jou.

Hoe fijn kan het zijn om zonder enig oordeel, in volle vrijheid, en met het besef dat ik onvoorwaardelijk in je geloof, je verhaal te kunnen doen.  

Ik zal je ook andere vragen stellen, dan die je gewend bent.  Je zal dan al merken dat een coachend oog licht werpt op dingen, die je zelf nog niet op die manier beseft had.  Dit geeft meteen een opluchtend effect.  

Ik ga op zoek naar je sterktes en motivatie, maar ook naar je pijnpunt en hindernis.  Wat belemmert jou? Waar ben je naar op zoek? 

SESSIES

We gaan van huidige naar gewenste toestand.  We doen dit met een welgevormd plan. 

Doorheen deze route bekijken we wat zich vastgehaakt heeft, en op welke manier je dat kan loslaten, of een andere plaats kan geven. We ruimen hindernissen op. We scheppen duidelijkheid in wat je stoort en je leert manieren om om te gaan met ongewenste factoren.   

We doen dit met wetenschappelijk bewezen technieken, zodat het effect ook blijvend zal zijn.

Vanuit de ontwikkeling gerichte visie draag ik er ook zorg voor

dat elke verandering die je bij jezelf zal ondervinden, compatibel is met jezelf en met je omgeving.  We sturen dus telkens bij, zodat wat je wenst volledig eigen wordt aan jezelf. 

DOEL

Ik haal je niet uit de put, maar ik licht je op.  In elke betekenis:

je krijgt meer helderheid, en tegelijk krijg je nieuwe handvaten om volledig zelfsturend naar wat je écht wenst te gaan.

Ik breng je van onbewust onbekwaam, via bewust onbekwaam

naar onbewust bekwaam.  

HET COACHEND EFFECT

Een coaching traject geeft die structuur die je nodig hebt om je plan of wat je wenst te doen slagen.  De stapsgewijze opvolging is een noodzaak om tot een authentiek op je lijf geschreven resultaat te komen.  De deskundige aanpak & know how geven je meteen de zekerheid dat je traject op een verantwoordelijke manier wordt begeleid.  

MIJN ERVARING

Niks is te gek of te zot om het met mij te bespreken.  Kunnen zien en voelen hoe mijn klanten openbloeien, de 'AHA!' ontdekken, en evolueren naar een toestand waarbij ze op een échtere manier gaan leven.

 

De opluchting die ik kan zien, telkens er iets meer duidelijk wordt.

De levensvreugde, die terug in de 'mens' kruipt.  Ik vind dat zo mooi!

Ik ben dankbaar dat ik dit kan en mag doen. 

bottom of page